Chateau Mcely BLOG

Mezinárodní svatby na Chateau Mcely

čtvrtek 20. února 2014

Česko se stává stále oblíbenější svatební destinací i pro snoubence z ciziny. Na zámku jsme již oddali řadu smíšených manželství, o čemž vypráví skutečné příběhy na našem webu i galerie níže.

Abychom snoubencům zjednodušili komunikaci a plánování svatby na Chateau Mcely, nabízíme možnost osobní schůzky v Londýně, v Moskvě a Sankt Petěrburku. Snoubenci jistě tuto možnost ocení a v pohodlí bez dlouhého cestování mohou projít detaily své svatby se zkušenými svatebními koordinátorkami.

Na to, jak probíhá takové setkání, jsme se zeptali naší kolegyně Petry Gatek ze svatební agentury White Agency, která pro nás zajišťuje schůzky v Londýně.

Petra Gatek, White Agency s. r. o.

Kde probíhá setkání?
Setkání většinou probíhá v centru Londýna u příjemného šálku kávy či tradičního anglického čaje.

Londýn je rozlehlé město a klienti oceňují, že naše schůzky se mohou konat flexibilně v různých částech města jak ve všední dny, tak o víkendech. Často se scházíme s klienty v blízkosti jejich práce. Mým oblíbeným místem setkání je kavárna ve známé čtvrti Covent Garden, kde je možnost si rezervovat klidný stůl a vše nerušeně probrat.

Je možné u Vás vyřídit úplně vše a přijet na zámek až na samotný svatební den nebo je nutné alespoň jednou do Čech přijet?
Ano, není problém naplánovat celou svatbu do posledního detailu v Londýně a snoubenci mohou pak přijet na zámek jen dva dny před samotnou svatbou. Záleží na konceptu svatby a vytíženosti klienta, je možné mít pouze 1-2 schůzky a zbytek řešit po emailu či telefonu. Někdo však dává přednost vše plánovat osobně, v tomto případě probíhá 5-6 schůzek před svatbou. Veškeré potřebné formality vyřídíme a připravíme s matrikou předem, klienti se pak jen musí spolu s námi dostavit na matriku těsně před svou svatbou.

Jezdí za Vámi snoubenci jen žijící v Londýně nebo k Vám cestují i z okolí?
Setkání nejsou limitované pouze pro snoubence z Londýna. Vzhledem ke snadné dopravní dostupnosti z jiných anglických měst máme schůzky i s klienty z celé Anglie (např. Manchester, Brighton či blízké hrabství Surrey). Často se setkáváme i s tím, že jeden ze snoubenců spojí schůzku s pracovními povinnostmi v Londýně, přestože žije daleko od Londýna - například v severním Irsku..

Zkusíte krátce popsat, jak schůzka probíhá?
Pokud se jedná o první konzultaci, tak nejdříve představíme Chateau Mcely a partnerství s naší svatební agenturou. Následuje prezentace možností svatby na zámku, svatebních služeb, harmonogramu svatebního dne a vysvětlení, jak naše společné plánování může probíhat. Pro snoubence máme k dispozici celou řadu fotografií a videí, která pomohou dokreslit vyprávění o svatbách na Chateau Mcely.

Důležitou součástí každého prvního setkání je pro nás pochopit a prodiskutovat představu a očekávání snoubenců. Na základě první nezávazné konzultace doporučíme vhodný svatební balíček, zpracujeme předběžný rozpočet a často připravujeme i nápady konceptu pro danou svatbu.

Ivica a Francisco, Foto: Claire Morgan

Hana a Stephen

Cyndia a Honza

Monika a Alpha Madiou

Komentáře: 0:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]



<< Domovská stránka